and Sports > Scuba diving > MASKYDIVING

MASKYDIVING

Contact

Xavier
636138000
maskydiving@gmail.com
Som una escola de submarinisme situada a la localitat barcelonina de Vilafranca del Penedès.
Les activitats que et proposem:

Bateig de mar:
El Bateig en mar et permet mantenir un primer contacte amb el busseig en una immersió a la Costa Brava. Per fi tindràs l'ocasió d'experimentar la increïble sensació de respirar sota l'aigua. Amb una explicació mínima, els nous bussejadors comencen a utilitzar l'equip autònom i realitzen una immersió a poca profunditat en mar i sota supervisió professional.

Padi Scuba Diver:
La forma més senzilla i ràpida d'iniciar-se al món del busseig recreatiu. En menys d'una setmana obtindràs els coneixements i l'entrenament necessari per començar a gaudir del món subaquàtic i realitzar les teves primeres immersions.

Practiques de mar del curs Open Water Diver:
El curs de Open Water et permet bussejar sense supervisió dins dels límits del teu entrenament i experiència, de la forma més fàcil i divertida que et puguis imaginar, en qualsevol part del món. Aquest curs està programat per fer-ho en 1 setmana o en 2 caps de setmana, depenent de les teves necessitats horàries.

Curs de Snorkel:
El Snorkel és el pas previ al submarinisme, una activitat que us permetrà a tu i a la teva família trencar amb la monotonia de cada cap de setmana d'una manera original que a més de descobrir-vos tot un món de gran bellesa, li posarà un toc divertit al vostre temps lliure. Només fa falta saber nedar, un parell d'ulleres i un tub.

Divemaster:
Amb el curs de DIVEMASTER comença el teu camí per convertir-te en professional del busseig recreatiu. Desenvoluparàs les teves tècniques de busseig i aconseguiràs portar els teus coneixements com a bussejador fins a un nivell professional.
En els centres i escoles de busseig PADI els DIVEMASTER participen de forma activa en l'ensenyament de cursos d'iniciació al busseig, així com a organitzar excursions de busseig guiades.

Primers auxilis:
En els Curs EFR d'Atenció primària i Atenció secundària aprendràs
*SVB (Suport Vital Bàsic)
*RCP i respiracions de rescat a nivell no professional.
* Ús del DEA (desfibril·lador extern automàtic) (opcional)
* Prevenció i tractament d'un xoc.
* Maneig de lesions de la columna vertebral.
* Ús de barreres per reduir el risc de transmissió de malalties.
* Consideracions sobre primers auxilis bàsics i l'equip de primers auxilis.

Rescue diver:
"Desafiador" i "recompensant" és el que millor descriu al curs PADI Rescue Diver. Partint del que ja has après, aquest curs amplia els coneixements que ja tens sobre com prevenir els problemes i com gestionar-los si succeeixen.

Addresses and schedules

Escola de submarinisme
Calle Amalia Soler 5, Vilafranca Del Penedes 
Gmap
See map